dissabte, 22 de maig del 2010

Sant Isidre 2010: Aplec a Salselles

Ja vam anunciar via correu electrònic que la trobada a Salselles per aquest 2010 estava prevista pel 16 de maig, l’endemà de Sant Isidre. Finalment més de 180 persones ens hi vam reunir el passat diumenge per compartir la missa, el dinar i el ball, i l’organització de la diada (a mans de veïns i Ajuntament de St. Martí d’Albars) va tornar a ser un èxit.

Com cada any hi va haver un agradable ambient de germanor, un bon arròs i una bona sobretaula. Els alcaldes de Borredà i Sant Martí d’Albars van explicar que la recollida de signatures de l’any anterior havia donat fruit i que tiraven endavant el seu compromís per conservar Salselles.

Joan Roma, alcalde de Borredà, va dir que miraria de firmar el conveni amb el Bisbat durant aquesta mateixa setmana, i que tot seguit faria tancar l’accés a l’església i l’asseguraria, assumint així la responsabilitat dels danys que qualsevol visitant pot patir degut al seu estat actual.

Després començarà l’estudi de les restes, que ha de fer un Equip Tècnic de la Diputació de Barcelona i que determinarà què cal conservar i com, i també el cost aproximat de les obres. S’espera que de cara a l’any vinent ja hi hagi un projecte dibuixat i que les obres puguin començar el més aviat possible. Estem en contacte amb l’alcalde i anirem informant quan sigui pertinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada