divendres, 15 de maig del 2009

Recollida de firmes

Com sabeu, el proper diumenge 17 se celebrarà la Caminada de Germanor a Salselles, organitzada des de Sant Martí d’Albars. Hi haurà esmorzar, missa, dinar i ball de música tradicional. La diada sol aplegar més de 200 persones i s’allarga fins al vespre amb un ambient ben alegre.

També sabeu que ben aviat farà tres mesos que es va enviar una carta al Bisbe Romà per arribar a un acord a favor de Salselles. Passat aquest temps, el Bisbat de Vic segueix en el més absolut silenci i fa com si res.

És per això que diumenge durant el dinar i la tarda farem una Recollida de Firmes. Hi haurà la presencia dels tres alcaldes més implicats en la recuperació de Salselles: Borredà, Lluçà i Sant Martí d’Albars. Ells faran cinc cèntims de la seva voluntat de conservar Salselles, i explicaran quina és avui dia la situació real d’aquest procés. Ja sabeu que l’acord amb el Bisbat és un punt clau.

Els qui vulguem podrem firmar un document a favor de Salselles per fer força conjunta amb ells, i mirar de fer conscient al Bisbat de la importancia de no deixar ensorrar Salselles.

A més a més, donarem a conèixer la pàgina web i regalarem més de 200 xapes per la roba que hem fet expressament per a la ocasió.

Ja no es poden encarregar tiquets pel dinar, però la festa sempre s’allarga tarda enllà. Així que si voleu ens veiem a Salselles!

La unió fa la força.

2 comentaris:

  1. A Sta. Eulàlia ja hem recollit una seixantena de signatures més.

    Eva

    ResponElimina
  2. Hola;

    Sóc l’Antonio Mora Vergés, del coneixercatalunya.blogspot.com , tinc pendent el Santuari de la Mare de Déu de Salselles.
    Vaig gaudir molt amb a lectura dels camins amb memòria del Jordi Torres i Sociats, i del comentari quasi escatològic que s¡acostumava a fer en temes de dot, anys ha. El coneixes, oi ?

    EL DOT DE SALSELLES, CULL I MAMELLES

    Voldria publicar al conèixer la vostra crida per salvar Salselles.

    ResponElimina